Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Witajcie mamuski
My bylismy dzisiaj na spacerku bo mimo,ze szaro i bez sloneczka to fajna pogoda byla i swiezutkie powietrze Zawsze po spacerku Gabis jeszcze spi jakis czas wiec w tym czasie ogarnelam ciut domek i nastawilam pranko!
Tuptusiowata natchnelas mnie wczoraj kobietko i upieklam rankiem racuszki z jabluszkami-pychotka
Aga31 zawsze podziwiam te blekitne oczeta Julci-oj te oczka kiedys zbalamuca niejednego faceta heheI zazdroszcze Ci,ze Twoja mama bedzie u Ciebie niebawem
Kasiar12 coreczka standardowo bananek na buziaczkuA jakie figury robi akrobateczka
Kakariki ale masz dobrze,ze ma Ci kto piec takie smakolyki-ja tak mialam w Polsce i teraz nie umiem przez to ich piec
Gatim trzymam kciuki aby dostawa spelnila swoja funkcje i zeby Marika ladnie przybywala na wadze i roslaA swoja droga kolejne piekne imie dzidzi na forum
Gabrys wazy 6150 i ma 60 cm dlugosci i jak pokazywala lekarka siatke centylowa to jest juz posrodku i pnie sie w gore Jak go dzwigam to da sie odczuc,ze przybylo mu sporo
Nie jest gruby tylko ubity i ma to po tatusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Niestety żadnego zdjęcia nie zdołam zobaczyć, bo komputer się sypnał a na telefonie to guzik widac
do mnie też mama przylatuje 5 już marca wnuczkę zobaczyć. to będzie jej 1raz u nas
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
heh kakariki uwazaj bo zaraz tam bede ja tez mam dzis lenia strasznego nie jestes sama
jaka kochana Zuzinka ah te testy ale to pewnie wina jakies choroby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hej Anja Nails, ja tez jestem nowicjuszem
niunia wczoraj zasnela o 20.00 a wstala o 10.00 jak na razie moje meczarnie daja efekty , ale jesst ciezko, nie wiem w sumie co sie z nia ostatnio dzieje, jest strasznie marudna, wczesniej sama potrafila polezec na macie, w bujawce i pobawic sie, a teraz trzeba ja zabawiac i nosic, nic w domu nie da zrobic
aga31 Jula jest sliczna i ma niesamowite oczy tak sie zastanawiam czy Elince sie zmienia czy zostana niebieskie,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
madzia 02 a moze córcia ma skok rozwojowy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hmm..moze, niunia taka marudna od niedzieli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
madzia 02 poczytaj o skokach rozwojowych czy by sie tygodniowo zgadzało ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Nana to moje malenstwo ma 60 cm i wazy 6330
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dziekuje za mile slowa o Julce
madzia_02 , ja tez sie zastanawialam czasami co sie dzieje z moja slodka Julka,hi,hi Potrafila tak marudzic przez tydzien,ze myslalam,ze mi rece odpadna od noszenia,hi,hi A potem znowu spokojnie kladlam ja do lozeczka albo na mate No i faktycznie czasami schodzilo sie to z terminami tych skokow o ktorych pisze Monia Co do oczu,to Julka urodzila sie z takimi niebieskimi i nie zmienil jej sie kolor od tamtej pory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
czytalam, tygodniowo sie zgadza. To duze te wasze dzieciaczki Elin skonczyla 4 miesiace, ma 63cm i wazy 6.500. Kiedy wprowadzalyscie nowe pokarmy swoim dzieciaczkom? Ja dopiero po czwartym miesiacu dalam malej troche marchewki i jabluszka ze sloiczka, ale bardziej do sprobowania bo tylko troszeczke, jestem ostrozna. Mam wrazenie jednak,ze mala nie dojada, po wypiciu 200ml mleka czasem placze i tak sie zasstanawiam czy nie zagesszczac jej troche mleczka kaszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok